America de Sud

6 locuri de vizitat în Buenos Aires

Acest oraș argentinian este mai mult decât mulți italian temperamentul Città italiană, spaniolă adăpate, usturime european al unei mari aglomerări urbane, parrillas fum parfumat, gustul dulce al dulce de leche.

- În prima zi a șederii lui Buenos, am fost îngrozită. Dimensiune, complexitate, eterogenitate. Acestea sunt câteva orașe dintr-un oraș imens. Și așa trebuie să te gândești la asta.

La Boca cu faimoasa stradă Caminito este un simbol colorat al Buenosului, un cartier de emigranți italieni. Foarte comercializat, dar pitoresc. Aproape de faimosul stadion de fotbal La Bombonera cu echipa la fel de faimoasă Boca Juniors.

La Catedral Club
clădire amurg Scăldată are forma unui hambar imens este dotat cu mobilier de pe piețele de vechituri, iar pe pereți atârnă tablouri, monidła, instalații artistice și sculpturi. Tango dansează aici în fiecare zi.

Palermo Soho
Cel mai bine este să locuiți în cartierul San Telmo (oriunde pe jos), astfel încât cele mai bune petreceri și puburi se găsesc în Palermo Soho. Locul este considerat cel mai "alternativ" din Buenos Aires. Complet de picturi murale colorate.

tigre
Orașul de pe insule, situat la periferia orașului Buenos, în delta râului Paraná. Perfect pentru o evadare de weekend. Veți ajunge la trenul pitoresc Tren de la Costa. Merită să cumpărați o excursie cu barca pe loc.

Feria de Mataderos
Festivalul gauchcha are loc în fiecare duminică de la 11 (iarna) și 18 (vara). Locul perfect pentru a cumpăra suveniruri, pentru a mânca delicatese și pentru a vedea cowboyii argentinieni.

Cimitirul Recoleta
Toată lumea vrea să vadă unde se odihnește Eva Perón. Și, deși mormântul însăși nu impresionează, mulți alții - cu turnuri, figuri, coloane - cel mai mult. Personalitățile se odihnesc aici.