Africa

Cape Town: 7 motive pentru care ar trebui să mergeți

M-am îndrăgostit de acest loc. Sună puțin înaltă, dar dacă îți plac vederile frumoase, vinul, fripturile, marea și munții va fi răpit. Nu cunosc o persoană care să fie dezamăgită de acest loc și este probabil cea mai bună mărturie și recomandare de a merge acolo. Dacă aceste cuvinte nu v-au încurajat încă, adaug 7 argumente și câteva fotografii pe care sper să le schimbați.

7 motive pentru care ar trebui să mergeți la Cape Town:

1. Alimente.
De fapt, te poți opri în acest moment - când e vorba de motivele pentru care recomand să mergi acolo. Dacă vă place fructele de mare sau fripturile, coaste, îndrăznesc să spun că nu există un loc mai bun unde să puteți mânca astfel de mâncăruri delicioase la prețuri atât de mici. Cape Town oferă un nivel uimitor de restaurante.

Locuri pe care am avut ocazia să le vizitez și să le recomand cu toată inima:

Saveur, Simon's Town, restaurant foarte frumos, cu servicii excelente. Acestea se specializează în fructe de mare și, la fel ca majoritatea restaurantelor din fripturi și coaste. Acesta este situat în același oraș unde există o plajă cu pinguini - astfel încât să puteți combina unul cu celălalt.

2. Plajele.
Îți plac sporturile de apă - scufundări, surfing? Acest Cape Town este, de asemenea, creat pentru tine. Este unul dintre puținele locuri din lume unde puteți să vă aruncați într-o cușcă și să admirați rechinii albi.

3. Capul lui Chapman Drive.
Drum rutier situat, care se plătește 40 ZAR - 2,5 Euro. Oferă vederi minunate, printre altele, pe plajele de mai sus ale plajei Noordhoek. La început este Hout Bay - golful în care am întâlnit delfini.

5. Vinuri.
În ceea ce mă privește, este probabil una dintre cele mai mari surprize - calitatea vinurilor locale și selecția lor este de necrezut. În general, înainte de a veni în Africa de Sud nu am băut vin bun din această țară - dar știu de ce. Există 2 motive pentru care a fost. Primul este prețul - la fața locului din Cape Town pentru o sticlă de vin bun trebuie să plătiți 3 Euro - sună ciudat, totuși același vin când ne importăm costă 10-20 Euro. Deci, în principiu, ele pot fi incluse în raftul mai scump în care concurența, în special vinurile din Europa, își face treaba și aproape nimeni nu alege vinuri din Africa de Sud. A doua problemă este disponibilitatea vinurilor - podgoriile din regiunea Cape Town sunt relativ tinere, între 6 și 15 ani. Potențialul de producție a vinului, în special în cazul viilor mai mici, nu le permite nici măcar exportul - cel mai vândut direct pe șantier. Am întâlnit numai 2 podgorii ale căror vinuri se pot întâlni în Europa. Prin urmare, dacă mergeți la Cape Town, aduceți cu dvs. o valiză mai mare. În unele podgorii, putem comanda vinuri cu livrare la domiciliu - în opinia mea, aceasta este o soluție bună. O sticlă de vin roșu rafinat cu o coletărie costă 15 Euro - mult? în opinia mea nu - în special în ceea ce privește calitatea sa. Este dificil să comparăm aceste vinuri cu cele pe care le putem întâlni cu noi în magazinele online. De aceea vinificatorii sunt atât de dornici să facă degustări de vin. Se pare că mai mult sau mai puțin, plătim 2-3 euro pentru posibilitatea de a încerca 3-7 tipuri de vin produse într-o anumită podgorie. În plus, unele dintre ele oferă aperitive sub formă de mâncare (brânză, măsline de șuncă și altele) sau au propriile restaurante (cum ar fi Tokara menționate mai sus) și chiar case de oaspeți.

6. Atracții.
Cape Point - parcul la care se plătește intrarea. Există mai multe rute pe care le putem veni de-a lungul coastei. Trebuie să vă loviți cu o vreme bună - există zile cu 0 vizibilitate, dar înainte de a intra în serviciul doamnelor informați despre condițiile meteorologice.

7. Cazare.
Cape Town oferă o selecție foarte largă de hoteluri și case în lanț și private, de exemplu pe Airbnb. Am dormit 2 nopți la NH Cape Town Domnul Charles, pot recomanda acest hotel în siguranță. Mic dejun foarte bun, camere spațioase și o piscină intimă. Cu toate acestea, pentru următoarele 3 nopți am decis să închiriem o casă pe Airbnb - ceea ce aș vrea să vă recomand, mai ales dacă călătoriți în 3 sau mai multe persoane.